Siam Spa & Relax | Zweedse massage
+32 468 150 107
m_zweedsemassage
Een klassieke Zweedse massage

Ontdek de wereldberoemde Zweedse massage. De technieken van deze massage werden bedacht door de Zweed Pehr Henrik Ling. Scherm en turnleraar van beroep. De massage heeft zijn wortels in technieken die van oorsprong Chinees, Grieks en Romeins zijn. De Zweedse massage is ideaal tegen stress want ze verlaagt het niveau van cortisol in uw lichaam. We beginnen deze massage traditioneel met een voetenspa, waarbij we de voeten ontdoen van alle onreinheden. Daarna gaan we over tot een volledige lichaamsmassage waarbij we uitgebreid gebruik maken van onze handen.

Tijdens de Zweedse massage gebruiken de masseuses uitsluitend hun handen, waardoor deze massage zich onderscheid van andere massages waarin ellebogen en voeten en/of onderarmen worden gebruikt. Daarnaast wordt er ook steeds gebruik gemaakt van oliën om frictie met de huid te voorkomen. De massage begint steeds met lange strijkende bewegingen, dit noemt men ook wel effleurage en zorgt voor de opwarming van het lichaam. Dan volgen er zachte knedingen, petrissages genaamd, die de huid losmaken van verklevingen met de spieren. Tot slot zullen zachte kloppende bewegingen, of tapotages, de huid activeren en de bloedsomloop stimuleren.

De Zweedse massage bevorderd de bloedsomploop en zorgt ervoor dat de zuurstof de verschillende organen optimaal bereiken. Het is goed voor het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidskleur. Deze massage heeft eveneens het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg. Na de massage drinkt u best voldoende water om deze afvalstoffen vlot te verwijderen. U zal merken dat uw lichaam als nieuw aanvoelt.

Boek nu uw Zweedse massage bij Siam Spa & Relax.

Zweedse Massage – Solo
90 minuten                                 € 135
120 minuten                               € 170

Zweedse Massage – Duo
90 minuten                                 € 270
120 minuten                               € 340