Siam Spa & Relax | Anti Stress Behandeling
+32 468 150 107
m_aromaoil
Een ontspannende Anti Stress Behandeling
Iedereen heeft al wel eens last van stress. Deze stress wordt vaak veroorzaakt omdat onze vooropgestelde doelen in gevaar komen. Symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn maar ook stijve spieren en geknelde zenuwen zijn hierbij niet uitzonderlijk. Belangrijk is om naar het lichaam te luisteren en de innerlijke rust te laten wederkeren. Een anti-stressbehandeling kan hier een oplossing bieden met als resultaat het verminderen van de druk op zowel de spieren als de zenuwen. Het doel van deze behandeling is om hoofd en lichaam terug in balans te krijgen door middel van verschillende relaxerende handbewegingen.
We beginnen deze massage traditioneel met een voetenspa, waarbij we de voeten ontdoen van alle onreinheden. Daarna gaan we over tot een volledige lichaamsbehandeling waarbij alle ledematen gemasseerd worden.
Bij een een anti-stressbehandeling maken we gebruik van een olie naar uw keuze. Wij hebben een ruim assortiment aan massageoliën. Elke olie heeft specifieke eigenschappen waarbij de relaxatie van het lichaam centraal staat. Door de intense wrijf- en kneedbewegingen wordt de olie in de huid gemasseerd. De bloedcirculatie wordt hierdoor enorm gestimuleerd en spierpijnen worden verzacht. Deze massage heeft het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg. Na de massage drinkt u best voldoende water om deze afvalstoffen vlot te verwijderen. U zal merken dat uw lichaam als nieuw aanvoelt.
Boek nu uw Anti Stress Behandeling bij Siam Spa & Relax.
Anti Stress Behandeling – Solo
60 minuten                                 € 95
90 minuten                                 € 135
120 minuten                               € 170
Anti Stress Behandeling – Duo
60 minuten                                 € 190
90 minuten                                 € 270
120 minuten                               € 340