Siam Spa & Relax | FAQ
+32 468 150 107
FAQ

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen. Gelieve steeds een kwartier op voorhand te komen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een betaalterminal die zowel betaalkaarten als kredietkaarten accepteert. U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de receptie.

Geschenkbonnen

De geschenkbonnen van Siam Spa & Relax zijn niet inwisselbaar tegen geld. Zij zijn onbeperkt geldig na datum van afgifte. Gelieve bij betaling de geschenkbon voor te leggen.

Hygiëne

U kan zich bij ons douchen indien u dit wenst. Handdoeken en zeep stellen wij ter uwer beschikking.

Gezondheid

Vooraleer een behandeling van start gaat verzoeken wij u vriendelijk om onze vragenlijst in te vullen. Het is van groot belang dat onze massages weten of u bijvoorbeeld al dan niet zwanger bent. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel ten gevolge van een uitgevoerde massagebehandeling.

Eten & Drinken

Wij raden u aan om enkele uren voor de massage slechts licht te eten en geen zware maaltijden te verorberen. Drink voldoende water voor en na een massage, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam.

Respect

Bij ons kan u niet terecht voor erotische massages. Bij elke poging tot seksuele handelingen of oneerbare voorstellen zullen wij onmiddellijk de behandeling stopzetten.

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden die van toepassingen op deze website kan u terugvinden via deze link.