Siam Spa & Relax | Massages
+32 468 150 107

Het heilzame effect van een authentieke massage schuilt in de eeuwenoude technieken die van generatie op generatie werden overgedragen. Al onze masseuses zijn in het bezit van meerdere diploma’s die zij behaalden aan gerespecteerde massagescholen in Thailand.

Bij Siam Spa & Relax verwelkomen we u steevast met een wai. Deze begroeting staat symbool voor de Thaise vriendelijk- en gastvrijheid. Thailand staat dan ook gekend als het land van de eeuwige glimlach. U voelt zich meteen welkom.

De combinatie van helende kruiden met traditionele massagetechnieken, maken dat de Thaise massages wereldwijde beroemdheid genieten. Thaise massages bevorderen de bloedsomloop, kalmeren de ademhaling en stimuleren de zenuwbanen. Ook stress en vermoeidheid zijn symptomen die kunnen verholpen worden door een massage.

Naast hun diploma kunnen onze masseuses steunen op jarenlange ervaring. Heeft u pijn op een specifiek punt? Meld dit dan zeker aan onze masseuses voor aanvang van de massage. In een groot deel van de gevallen kan een massage hier een oplossing bieden.