Siam Spa & Relax | Bangkok Room
+32 468 150 107
bangkok

Bangkok Room

De bruisende hoofdstad van Thailand, Krung Thep in het Thais. Gelegen aan de in de delta van de Chao Phraya rivier en woonplaats van meer dan 15 miljoen mensen. Een geschiedenis die teruggaat tot de 15e eeuw maakt van deze stad de absolute trekpleister voor veel toeristen. Invloeden van over de hele wereld zijn terug te vinden in Bangkok en bieden voor ieder wat wils: het prachtige Grand Palace, de drukke Chatuchak Weekend Market, of één van de vele boeddhistische en hindoeïstische tempels, je vind het allemaal in Bangkok.

Net zoals Bangkok de grootste stad van Thailand is, is deze kamer de grootste van Siam Spa & Relax. Hier kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd gemasseerd worden. Wij geven hier oliemassages en hot stone massages die u doen wegdromen. Geniet van de rust en ontspan jezelf. Naast uw soms drukke leven kan u in deze ruimte even alle zorgen vergeten. Net zoals in het drukke Bangkok, hebben de Thai soms nood aan een moment van rust. Deze rust zoeken ze vaak op in de authentieke tempels of gewoon in een massagesalon.

U kan in deze kamer ook een toilet, douche en lavabo terugvinden die u kan gebruiken indien u dit wenst. Ideaal om alleen, met twee of met drie te genieten van een relaxerende oliemassage.


mr_bangkok