Siam Spa & Relax | Body Scrub + Thai Aroma Oil Massage
+32 468 150 107
m_balinesemassage
Een revitaliserende Body Scrub + Thaise Aroma Oil Massage

Voelt uw huid ook zo droog aan? Zou u graag terug met een glanzende huid door het leven gaan? Dan kan deze combinatie van een scrub- en aroma oliemassage een oplossing bieden. U zal zich merkbaar beter voelen en u ervaart het gevoel van een nieuwe huid. Ideaal om uw lichaam terug in gereedheid te brengen voor een stralende zomer. We beginnen deze massage met een traditionele voetenwas. Hierbij maken we voor de eerste maal gebruik van een scrub uit ons uitgebreid assortiment. Op deze manier ontdoen we uw voeten van alle onreinheden. Zo begint u met een zalig gevoel aan uw massage.

Vervolgens gaan we over naar de scrubmassage. Tijdens deze behandeling smeren we het hele lichaam in met een van onze scrubs. U zal merken dat de fijne korrels, afkomstig van verbrijzelde amandelnoten, zachtjes over uw huid schuren terwijl u wordt gemasseerd. Deze behandeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Hierdoor komt de onderliggende zachte huid bloot te liggen. Ook worden uw poriën geopend, bacteriën verwijderd en de bloedcirculatie terug op gang gebracht.

Tenslotte sluiten we af met een aroma-oliemassage. U kiest eerst uw aroma waarna we de olie verwarmen voor de ultieme massage-ervaring. De olie heeft een glanzend effect op uw huid. Ook kan na de scrubmassage, de olie beter in het lichaam dringen. Ontdek de zuiverende werking van een scrubmassage en het relaxerende effect van een aroma-oliemassage nu bij Siam Spa & Relax Schilde. Deze massage duurt 2 uur en kan u online of telefonisch reserveren.

Boek nu uw Body Scrub + Thai Aroma Oil Massage bij Siam Spa & Relax.

Body Scrub + Thai Aroma Oil Massage
120 minuten                                               € 199

Body Scrub + Thai Aroma Oil Massage + Golden Mask
150 minuten                                               € 249

Body Scrub + Thai Aroma Oil Massage + Aroma Bath
180 minuten                                               € 275