Siam Spa & Relax | Deep Tissue Massage
+32 468 150 107

m_balinesemassage

Een rehabiliterende Deep Tissue Massage

Heeft u de laatste tijd vaak last van gespannen spieren? Ervaar u veel stress in uw dagelijkse leven? Of wil u de veroudering van uw huid tegen gaan? Dan is een stevige deep tissue massage helemaal iets voor u! Een deep tissue massage is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom je spieren.

Het bindweefsel in ons lichaam is continu in verandering. Door langere periodes in een verkeerde houding te zitten, kan het bindweefsel zich daarnaar vormen en kunnen de spieren vast komen te zitten. Via verschillende technieken zoals stretchen, een triggerpoint massage en diepe massage met de elleboog of handen wordt het bindweefsel terug losser gemaakt en krijgen de spieren terug meer ruimte.

Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op de pijnlijke plekken in het lichaam waardoor spierknopen en blokkades aangepakt worden. Een deep tissue massage is daarom niet meteen de meest zachte massage maar zorgt op lange termijn wel voor het gewenste resultaat. Zit je bijvoorbeeld de hele dag achter een computer? Dan kan een stevige deep tissue massage zeker deugd doen!

Boek nu uw Deep Tissue Massage bij Siam Spa & Relax.

Deep Tissue Massage – Solo
90 minuten                                                  € 135
120 minuten                                                € 170

Deep Tissue Massage – Duo
90 minuten                                                  € 270
120 minuten                                                € 340