Siam Spa & Relax | Zwangerschapsmassage
+32 468 150 107
Een ontspannende Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap kan uw lichaam vaak onder stress komen te staan. Deze stress is de natuurlijke reactie van het lichaam op een nieuwe toestand. Bovendien wordt het lichaam zwaar belast door de baby, voornamelijk de buik- en rugspieren maar ook de benen en het bekken. Hoe verder een zwangerschap vordert, hoe pijnlijker deze bijwerkingen kunnen worden. Op tijd een rustpauze inlassen en je lichaam verwennen, is daarom zeker geen overbodige luxe, indien u binnenkort bevalt van een zoon of dochter.

Een zwangerschapsmassage verschilt ook van een gewone massage daar de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder niet worden aangeraakt om stimulatie van de baarmoeder te voorkomen. Een zwangerschapsmassage mag pas gegeven worden vanaf het tweede trimester in de zwangerschap

We beginnen deze massage traditioneel met een voetenspa, waarbij we de voeten ontdoen van alle onreinheden. Daarna gaan we over tot een aangepaste lichaamsmassage waarbij we extra aandacht schenken aan pijnlijke of gevoelige lichaamsdelen. Tijdens deze massage gebruiken wij massageolie om de spanning op het lichaam te verlichten. De spieren laten ontspannen en de druk op de benen verminderen is waar deze massage naar streeft. Ook hebben we extra aandacht voor rug- en bekkenklachten. We stimuleren de lymfevochtcirculatie om eventuele vochtophopingen weg te werken.

Na deze massage zal u merken dat u meer energie heeft en dat uw lichaam terug ontspannen aanvoelt. Deze massage werk verlichtend en zorgt voor een betere nachtrust. Daarnaast versterkt ze het immuunsysteem en bevordert ze de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Een betere doorbloeding vermindert ook nog eens de kans op spataders.

Boek nu uw Zwangerschapsmassage bij Siam Spa & Relax.

Zwangerschapsmassage
60 minuten                                 € 95
90 minuten                                 € 135
120 minuten                               € 170